lunes, 28 de noviembre de 2011

Dancer in the dark

Després de passar a una sala de cine les dues hores i quart més llargues que record, m'he posat a pensar en el motiu pel qual me feia ganes anar a veure la darrera de Lars Von Trier, "Melancholia". Idò be, crec que el motiu principal ha estat aquest musical protagonitzat per la genuïna Björk i estrenada l'any 2000.


 Una gran fotografia, digna d'un poema visual i tal i com ens te acostumats el senyor Von Trier, acompanyada de tot un repertori de fantàstiques cançons i coreografies que ajuden a, Selma, la protagonista de la història, a evadir-se de la dramàtica lluita que du a terme diàriament per tal de cuidar i treure endavant, ella tota sola, al seu fill.

No sé si per la delicada interpretació de Björk, per la tragèdia familiar del seu personatge o per quin motiu, es tracta d'una de les pel·lícules que més m'han emocionat (és a dir, que vaig plorar moltíssim). Així que, si voleu gaudir d'aquesta gran pel·lícula, preparau un bon paquet de clínex i deixeu sortir el vostre caire més tendre.



Director: Lars Von Trier
Durada: 140 minuts
2000, Dinamarca, Alemanya, Holanda, Italia, EE.UU, Regne Unit, França, Suècia, Finlandia, Islàndia i Noruega (una producció de lo més internacional).




Puntuació personal: 9,8/10

No hay comentarios:

Publicar un comentario